4Repair wil kennis delen en doelgericht samenwerken

4Repair wil kennis delen en doelgericht samenwerken

4Repair is sinds december 2013 gevestigd in de Pionier met als specialisatie onderhoud en plaatwerkreparaties aan vliegtuigen. Sinds 2007 bieden zij als bedrijf een totaalpakket op het gebied van modificatie en reparatie. Met het oog op de toekomst en de mogelijkheden binnen Business Park Aviolanda wil 4Repair een 145 gecertificeerd componenten shop opzetten. Hier zullen zij composiet en plaatwerkzaamheden uitvoeren die niet meer op locatie hoeven plaats te vinden.

Ook willen zij hun vakbekwaamheid nog verder ontwikkelen, zo willen zij betrokken zijn vanaf het eerste contact met de klant tot en met eventuele nazorg. “Wellicht vestigen zich ook nog andere bedrijven op het terrein waarmee we, zonder ieders zelfstandigheid te verliezen, onze kennis kunnen delen zodat we samen bepaalde projecten kunnen uitvoeren. Je moet volgens ons niet altijd denken in termen van concurrenten, er is immers ook nog iets zoals “samen staan we sterk en samen kunnen we iets meer”, aldus Stephan Verhaerdt, mede-eigenaar van 4Repair.
Door de aanwezigheid van het AM&TS op Business Park Aviolanda bestaat de mogelijkheid dat 4Repair in aanmerking komt als erkend leerbedrijf, zodat zij stageplaatsen kunnen bieden aan leerlingen van het AM&TS.

sabic-9089

Share this via