AeroCat/AIS-International vierde partner Brabant Aerospace 

AeroCat/AIS-International vierde partner Brabant Aerospace 

16 december 2016, Hoogerheide – AeroCat/AIS-International, aerospace bedrijf in services voor vliegtuiginterieur onderhoud en catering trolleys, is toegetreden tot het Brabant Aerospace cluster. Brabant Aerospace is een initiatief van Aviolanda Aerospace Woensdrecht en Breda International Airport. Afgelopen september trad de Aircraft & Maintenance Training School al toe tot het samenwerkingsverband. 

Brabant Aerospace biedt kansen om aerospace als kansrijke sector in Brabant neer te zetten en zo ruchtbaarheid te geven aan de ambities van de bijbehorende partijen. AeroCat heeft vanaf haar start haar missie invulling gegeven om de airline catering industrie te optimaliseren. Aanvankelijk door lichte en sterke catering trolleys te produceren van plastic en de trolley uit te rusten met de toenemende mogelijkheden die het Internet-of-Things verschaft. Daarmee is het fysieke product ‘de trolley’ aan het transformeren tot een service met ongekende mogelijkheden om de reis van de passagier en de catering logistiek te optimaliseren.

“Samenwerken in mijn optiek is met elkaar ondernemen, met elkaar morgen buiten de boundaries gaan die je zelf nu niet kan invullen. Ik noem dit collaborative growth. Groei behoort altijd op onze agenda te staan en in de meeste gevallen proberen we dat autonoom in te vullen”, aldus Theo Alsemgeest, CEO AeroCat/AIS. Sander Heijmans, directeur Aviolanda Aerospace, is verheugd met de komst van AeroCat/AIS als nieuwe partner. “Het is heel goed nieuws dat we AeroCat/AIS-international kunnen verwelkomen als partner in Brabant Aerospace. Samenwerking is essentieel om in Brabant de aviation industrie verder te kunnen ontwikkelen; AeroCat/AIS past daarom perfect in dit nieuwe samenwerkingsverband.”

Over AeroCat/AIS-International

AeroCat is opgericht in 2007 met het doel om catering trolleys te innoveren en daarbij een volledig EASA gecertificeerde polymeer trolley aan de aerospace gemeenschap te kunnen bieden. Het bedrijf heeft het Technopartner Label verleend gekregen door het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken vanwege haar innovatieve aanpak van zaken.

logo_brabant_aerospace_2

Share this via