Bezoek het trainingscentrum in Hoogerheide tijdens de Europa Kijkdagen

Bezoek het trainingscentrum in Hoogerheide tijdens de Europa Kijkdagen

10 mei 2012

Aankomende vrijdag 11 mei organiseert de  Aviation Training Group een rondleiding in het trainingscentrum in het kader van de Europa Kijkdagen. U als bezoeker krijgt de kans om onder leiding van een student een kijkje te nemen in de faciliteiten: de theorielokalen, maar natuurlijk ook in de praktijkhangar waar echte vliegtuigen staan bedoeld voor de onderhoudsopleidingen opgesteld.

Ook de F-16 is te bezichtigen. Men geeft informatie over de commerciële opleidingen die de World Class Aviation Academy (WCAA) biedt en over de reguliere MBO opleidingen Vliegtuigtechniek die verzorgd worden door de Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS) voor het Markiezaat College in Bergen op Zoom. Geïnteresseerde leerlingen voor de MBO opleiding Vliegtuigtechniek aan de AM&TS kunnen zich tijdens de rondleiding ook inschrijven voor het nieuwe schooljaar 2012-2013.

Europa Kijkdagen
Mensen kennen Europa en de steun die Europa biedt waarschijnlijk alleen van de logo’s die langs de snelweg staan of te zien zijn op bouwborden. Om mensen nu ook een inhoudelijk beeld te geven van projecten die mede  gefinancierd worden met Europees geld, worden de Europa Kijkdagen georganiseerd. Verschillende projecten in Nederland doen mee met deze dagen en zetten hun deuren open voor het publiek.  Zie voor meer informatie over de ze dagen: http://www.europaomdehoek.nl/.

Informatie
Wanneer: vrijdag 11 mei
Waar: Aviolandalaan 35, Hoogerheide
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Aanmelden:is noodzakelijk. U kunt dit doen viainfo@worldclassaviationacademy.com. U dient tevens uw paspoort mee te nemen

Share this via