Business Park Aviolanda te Woensdrecht ontwikkelt De Pionier

Business Park Aviolanda te Woensdrecht ontwikkelt De Pionier

Business Park Aviolanda (BPA) gaat een Business Center op het bedrijventerrein in Woensdrecht te ontwikkelen. Het Business Center krijgt de naam “De Pionier”. In een bestaande werkruimte in een van de gebouwen nabij de entree wordt ruimte gemaakt voor de vestiging van een tiental bedrijven in de sector luchtvaart en aerospace. Er kunnen circa vijftig medewerkers worden ondergebracht.

Bedrijven kunnen op maat huren met allerlei varianten zowel in tijd, prijs als het aantal vierkante meters. BPA is tot de bouw van het Business Center gekomen, nadat de afgelopen periode was gebleken, dat er behoefte bestaat aan de mogelijkheid om kantoor- en testruimte te huren. Zo heeft BPA naast het aanbod van beschikbare terreinen voor het bouwen en huren van bedrijfsruimte, het vestigingspakket op het bedrijventerrein compleet gemaakt door ook (flexibele) kantoorruimten aan te bieden.

Business Center De Pionier ligt nabij de entree van het bedrijventerrein en heeft uitzicht op de start- en landingsbaan. Begin maart starten de werkzaamheden waarmee het gebouw een ware metamorfose ondergaat zodat de gewenste dynamiek en moderne sfeer kan worden geboden die een eigentijds Business Center vraagt. De werkzaamheden zijn in mei 2013 gereed.

Directeur van het Business Park Aviolanda, de heer Rob Sturm, verwacht met de totstandkoming van het Business Center nieuwe bedrijvigheid naar BPA te kunnen halen: “Het nieuwe Business center wordt een ontmoetingsplek voor ondernemers en hun klanten. Mensen komen elkaar tegen en inspireren elkaar. Business Park Aviolanda, the place to be!”

Business Park Aviolanda is centraal gelegen tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Het bedrijventerrein werkt nauw samen met Vliegbasis Woensdrecht en heeft een uitstekend voorzieningenpakket, zoals de start- en landingsbaan die zodanig is gedimensioneerd, dat zelfs het grootste passagiersvliegtuig in de wereld, de A-380, er veilig kan landen en starten.

Share this via