Deens bedrijf Terma vestigt zich op Aviolanda

Deens bedrijf Terma vestigt zich op Aviolanda

Aviolanda Woensdrecht staat voor een duurzame gebiedsontwikkeling met ambities voor bedrijven, mensen en de omgeving. Op 26 mei is met de opening van een Deense onderhoudsfaciliteit een belangrijke stap gezet voor de ontwikkeling van een internationaal bedrijventerrein gericht op luchtvaartonderhoud.

Voor de economische ontwikkeling en het versterken van de werkgelegenheid is het mogelijk voor bedrijven om zich te vestigen op en rondom de vliegbasis. De bedrijvigheid moet met name te maken hebben met landingsbaangebonden luchtvaartonderhoud, zoals dat nu ook al plaatsvindt door LCW (Logistiek Centrum Woensdrecht) en Stork Fokker Aircraft Services. De onlangs geopende onderhoudsfaciliteit ‘Electronic Warfare Support Facility’, is voortgekomen uit een samenwerking tussen het Logistiek Centrum Woensdrecht en het Deense bedrijf Terma. Hier vindt het onderhoud van zelfbeschermingssystemen van vliegtuigen plaats.

Vestiging Terma

Tijdens de opening werd er onder andere gesproken door de Directeur Logistiek Centrum Woensdrecht, Commedore P.K. Ort en de President van Terma, dhr. J.Maaløe. Burgemeester Fränzel, “De komst van Terma is een opsteker voor het ontwikkelde concept en in mijn optiek zal het nu voor andere bedrijven ook makkelijker zijn om zich hier te vestigen. Terma is hopelijk de eerste in een rij met vele ondernemingen die volgen”.

Meer informatie
Voor meer informatie over Terma verwijzen we u graag door naar de website.

Share this via