Directeur BPA neemt per 1 januari 2016 afscheid

Directeur BPA neemt per 1 januari 2016 afscheid

Directeur Rob Sturm neemt per 1 januari afscheid van Business Park Aviolanda (BPA). Sturm was sinds 2010 directeur van BPA en sinds 2012 voorzitter van de Coöperatie Parkmanagement Aviolanda u.a. (CPA).

Sturm heeft als directeur het hernieuwde merk Aviolanda als symbool voor Brabants vliegtuigonderhoud op de kaart gezet. BPA is op koers gekomen en heeft nieuwe activiteiten op het terrein in Woensdrecht aan zich gebonden. De strategische samenwerking met het Ministerie van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht, de vorming van CPA en de ontwikkeling van het business center Pionier en verzamelgebouw Spirit, zijn hier voorbeelden van.

Sturm’s vertrek kwam voor de aandeelhouders Provincie Noord-Brabant, gemeente Woensdrecht en Fokker Technologies niet onverwacht. Zij hebben samen met deRaad van Commissarissen kennisgenomen van het besluit.

De heer Groffen, wethouder financiën gemeente Woensdrecht geeft aan: “De heer Sturm heeft zijn taak als directeur, vanaf de oprichting van het Business Park Aviolanda, in niet altijd makkelijke omstandigheden, professioneel vervuld. Ik kijk ook weer met vertrouwen uit naar de nieuwe periode die voor ons ligt en heb hoge verwachtingen van het verder vormgeven van het nieuwe management van BPA.”
De Raad van Commissarissen is inmiddels gestart met de werving van nieuw management, dat omstreeks eind 1e kwartaal 2016 zal aantreden. Voor de eerste maanden van 2016 zal Ed Heinen als interimmanager de leiding van BPA waarnemen. Na de komst van een nieuwe manager zal Sturm ook het voorzitterschap van de CPA overdragen.

Directeur Rob Sturm neemt per 1 januari 2016 afscheid

Share this via