Directeur Rob Sturm vertrekt bij Aviolanda

29 december 2015 – Directeur Rob Sturm neemt per 1 januari afscheid van Business Park Aviolanda (BPA). Sturm was sinds 2010 directeur van BPA en sinds 2012 voorzitter van de Coöperatie Parkmanagement Aviolanda u.a. (CPA). ‘Er breekt een nieuwe fase aan die door een opvolger verder gebracht kan worden’, aldus Rob Sturm.

Sturm heeft als directeur het hernieuwde merk Aviolanda als symbool voor Brabants vliegtuigonderhoud op de kaart gezet. BPA is op koers gekomen en heeft nieuwe activiteiten op het terrein in Woensdrecht aan zich gebonden. De strategische samenwerking met het Ministerie van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht, de vorming van CPA en de ontwikkeling van het business center Pionier en verzamelgebouw Spirit, zijn hier voorbeelden van.

Sturm zijn vertrek kwam voor de aandeelhouders Provincie Noord-Brabant, gemeente Woensdrecht en Fokker Technologies niet onverwacht. Zij hebben samen met de Raad van Commissarissen met begrip kennisgenomen van zijn besluit. De Raad van Commissarissen is gestart met de werving van nieuw management, dat omstreeks eind 1e kwartaal 2016 zal aantreden. Voor de eerste maanden van 2016 zal Ed Heinen als interimmanager de leiding van BPA waarnemen. Na de komst van een nieuwe manager zal Sturm ook het voorzitterschap van de CPA overdragen.

Voor verdere toelichting:
Diederik Chevalier
Persvoorlichter BPA
diederik.chevalier@businessparkaviolanda.nl
Persbericht (PDF)

Share this via