Informatiebijeenkomst Aviolanda Reimerswaal

Informatiebijeenkomst Aviolanda Reimerswaal

Maandagavond 10 juni 2013 wordt een bijeenkomst georganiseerd in het Dorpshuis in Rilland waar mensen uit Reimerswaal welkom zijn om zich te laten voorlichten over de gebiedsontwikkeling Aviolanda Woensdrecht.

Aviolanda Woensdrecht, de ontwikkeling van het gebied op en rond vliegbasis Woensdrecht, staat voor economische ontwikkelingen op het gebied van luchtvaartonderhoud, maar daarnaast is er ook aandacht voor maatschappelijke zaken en de natuur. Overheid, onderwijs en ondernemers werken nauw samen aan de economische, ecologische en sociaal-culturele ontwikkeling van het gebied. Deze drie onderwerpen kunnen nog wel eens tegengestelde belangen hebben, maar alle betrokken partijen zien hier juist een versterking in: samen wordt gewerkt aan een duurzame en sterke gebiedsontwikkeling. De agenda’s worden in evenwicht samengesteld en er wordt altijd naar gezamenlijke belangen gekeken. Duurzaamheid en innovatie staan hierbij hoog in het vaandel.

Inhoud informatieavond
Op de informatieavond zult u voorgelicht worden over de luchtvaartgerelateerde bedrijven die reeds in Woensdrecht gevestigd zijn en over het aantrekken van nieuwe bedrijven in deze branche. Daarnaast zal er iemand van Vliegbasis Woensdrecht aanwezig zijn om u over de militaire basis informatie te verschaffen. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de grensoverschrijdende flora en fauna zal vanuit de gemeente Woensdrecht toelichting gegeven worden.
Tot slot wordt er ook een presentatie gegeven over de opleidingsmogelijkheden voor aankomende luchtvaarttechnici. Jongeren die hierin geïnteresseerd zijn, zijn uiteraard ook van harte welkom.

IMG_6155

Uitleg over het Business Park

 

Share this via