Overeenkomst Parkmanagement Business Park Aviolanda

Overeenkomst Parkmanagement Business Park Aviolanda

Begin mei kondigden we al aan dat er een parkmanager aangesteld was bij het Business Park Aviolanda, om vorm te gaan geven aan professioneel parkmanagement. Eind juni is inmiddels de overeenkomst parkmanagement ondertekend.

Parkmanagement
Pascal Dokman is de nieuwe parkmanager op het Business Park Aviolanda. Hij is het aanspreekpunt voor bedrijven en vult het parkmanagement ter plaatse in.
Dit betekent dat bedrijven op het bedrijventerrein kunnen profiteren van hoogwaardige voorzieningen, zoals: beheer openbare ruimte, beveiliging, bedrijfsverzamelgebouw met startervoorzieningen, catering, vergaderzalen, parkeergelegenheid en ICT. Hierdoor kunnen zij zich concentreren op hun core business. Het parkmanagement kent in haar aanbieding een basispakket en een facultatief pakket.

Oprichting Parkmanagement_juni 2012

Oprichting parkmanagement. Vlnr staand: Pascal Dokman, Ruben Hutten (Fokker Elmo), Jan de Wit (DHV), Nanny Buckens (WCAA), Joost Theunis (Fokker Elmo), Domus van Haren (Fokker Elmo) Vlnr zittend: Rob Sturm, Ari Franken (Fokker Services), Sven Billet (notaris)

 

Share this via