Uitdagende start Fokker Slag om Woensdrecht door harde wind

Uitdagende start Fokker Slag om Woensdrecht door harde wind

Van omwaaiende hekken tot banners die de lucht in vlogen: de voorbereidingen voor de start van van de Fokker Slag om Woensdrecht op 28 april vanaf Business Park Aviolanda waren met recht een uitdaging te noemen.

In de voorbesprekingen met organisator Niels van Elzakker vertelde hij de hoop te hebben dat er tijdens de tweede editie van deze wielerronde een beetje wind zou staan. “Want dat levert een mooie strijd op”. Hij werd op zijn wenken bediend. En misschien dat juist mede dankzij de harde wind, de start er extra spectaculair uitzag.

Het startschot werd om 14.00 uur gelost door wethouder Rainier Schuurbiers van de gemeente Woensdrecht tegen de achtergrond van de nieuwe, duurzaam gebouwde wide-body hangar van de Fokker Services Group. Tussen de hangars en vliegtuigen door vertrokken de renners in vliegende vaart voor een wedstrijd die, gesteund door de weersomstandigheden, zijn naam absoluut eer aan deed!

Zie hieronder een korte sfeerimpressie van de start en de wedstrijd. Meer informatie vindt u op de website en de Facebookpagina van de Fokker Slag om Woensdrecht.

Share this via