Unieke kans: ontdek de wereld achter de poorten van Aviolanda Aerospace tijdens de 23e gezinsfietstocht gemeente Woensdrecht

Unieke kans: ontdek de wereld achter de poorten van Aviolanda Aerospace tijdens de 23e gezinsfietstocht gemeente Woensdrecht

Op zondag 24 september 2023 krijg je de buitengewone gelegenheid om een van de meest fascinerende plekken op het gebied van luchtvaartinnovatie in de regio te bezoeken – Aviolanda Aerospace. Deze unieke kans wordt je aangeboden tijdens de jaarlijkse gezinsfietstocht van de gemeente Woensdrecht, die zijn 23e editie viert.

Aviolanda Aerospace en Fokker Services Group openen speciaal voor deze fietstocht zijn deuren voor het publiek. Stap binnen in de spannende wereld van luchtvaartinnovatie en bewonder de geavanceerde technologieën en baanbrekende ontwikkelingen die hier plaatsvinden. Dit is dé plek waar dromen over vliegen werkelijkheid worden.

Je krijgt de kans om dichter bij de prachtige vliegtuigen en technische wonderen te komen die bij Aviolanda Aerospace worden ontwikkeld. En laat je verwonderen door de nieuwe, imposante wide-body hangar.

Als onderdeel van de Gezinsfietstocht, kun je met je fietsmaatjes en familie een onvergetelijke tijd beleven terwijl je de vier aansprekende evenementen verkent. Vanaf het beginpunt bij Café-Zaal Boulevard aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide, voert de route je langs de meest adembenemende landschappen en culturele schatten van de regio.

Mis deze unieke kans niet om een kijkje te nemen in de wereld van Aviolanda Aerospace. Koop nu je toegangskaart voor slechts € 3,50 per deelnemer en geniet van een dag vol plezier, ontdekkingen en gezinsvriendelijke activiteiten.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek kijk hier. Mis het niet!

Share this via