Vacancies

Vacatures

Kom jij het team van Aviolanda Aerospace versterken? Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe talenten. Om zo verder te groeien en nog meer mooie resultaten te bereiken. Heb jij zin in een uitdagende functie, in een dynamische omgeving? Laat dan van je horen.

Programmamanager Vastgoed

Als Programmamanager krijg je een stevige en uitdagende rol. Je wordt immers verantwoordelijk voor het succesvol strategisch doorontwikkelen, uitbreiden en onderhouden van het vastgoed, de gezamenlijke faciliteiten, infrastructuur, vervoer en groenvoorziening van Business Park Aviolanda. Je zorgt ervoor dat de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, klimaatadaptatie en energietransitie worden gerealiseerd, waarbij je nauw samenwerkt met je counterpart van Defensie. Zo is een van de doelen dat alle bestaande faciliteiten in 2035 energiepositief en CO2 neutraal dienen te zijn.

 

Fokker Services Group Breaks Ground

Business Development Manager

In deze uitdagende en zeer afwisselende, internationale rol word jij verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de klantenportefeuille van het Business Park. Momenteel zijn er zo’n 20 bedrijven gevestigd, waar jij als accountmanager het aanspreekpunt voor bent. Dit zal minimaal 50% van de functie zijn. Voor het overige deel richt je je, nationaal en internationaal, op het aantrekken van nieuwe (militair/civiele) bedrijven op het gebied van hoogwaardig vliegtuigonderhoud.

Lees hier de hele vacature.

Brand Leader

In deze functie word je verantwoordelijk voor het creëren, positioneren en doorontwikkelen van het nieuwe brand ‘civiel-militaire aerospace cluster’, als toonaangevend binnen haar vakgebied, zowel nationaal als internationaal. Met een actief uitgedragen positionering weet je de verdere vorming van het cluster aan te jagen, de civiel-militaire samenwerking te stimuleren en de Human Capital agenda om voldoende gekwalificeerd personeel aan te trekken te ondersteunen.