Gastouders gezocht voor studenten Vliegtuigtechniek

Gastouders gezocht voor studenten Vliegtuigtechniek

Studenten zijn de werknemers van de toekomst. En omdat we er daar een hoop van nodig hebben voor hoogwaardig vliegtuig- en helikopteronderhoud, zowel op Vliegbasis Woensdrecht als bij de bedrijven op business park Aviolanda, proberen we zoveel mogelijk nieuwe instroom te genereren bij de opleiding Vliegtuigtechniek op ons terrein. In dit kader zoeken we voor studenten die van ver komen een slaapplek in de omgeving. Heeft u nog een kamer vrij? Kom dan naar onze informatieavond!

Word gastouder

De studenten van de 3-/4-jarige opleiding Vliegtuigtechniek bij de Aircraft Maintenance & Training School (AM&TS) op business park Aviolanda komen soms van ver. Een rijbewijs of auto hebben ze nog niet. Ook zijn ze te jong om al zelfstandig op kamers te gaan. Daarom willen we hen vanaf september 2024 onderbrengen bij gastouders of een gastgezin in (de omgeving van) de gemeente Woensdrecht, waar ze doordeweeks kunnen slapen en studeren. En daar kunt u bij helpen!

Informatieavond bij de Gemeente

Natuurlijk begrijpen we dat u eerst wilt weten wat het inhoudt om een student in huis te nemen. Daarom organiseren wij samen met de gemeente Woensdrecht een informatieavond op woensdag 10 april 2024 vanaf 19.00 uur in de Raadszaal van het Gemeentehuis, Huijbergseweg 3 in Hoogerheide. Hier kunt u al uw vragen laten beantwoorden en informatie uit de eerste hand krijgen van een student en een voormalig gastouder. Meld u nu aan op vliegtuigtechniek.nl/gastgezin! Dat kan nog tot 3 april.

Hartelijk dank namens: Roland van Dijk, CEO Fokker Services Group – Franka Teunissen-van de Kamp, Commandant KMSL op Vliegbasis Woensdrecht – Wim Blinkhof, Managing Director AM&TS en Ivo van der Vlis, Managing Director Aviolanda

Share this via