AM&TS ontvangt Mobile Newton Room

mobile newton room

AM&TS ontvangt Mobile Newton Room

Leerlingen uit heel Europa worden uitgenodigd om de Mobile Newton Room te bezoeken. Vanaf maandag 8 november heet AM&TS de Mobile Newton Room van harte welkom op Business Park Aviolanda. Iedere dag gaan 30 leerlingen in de leeftijdscategorie 15 tot 17 jaar deelnemen aan een educatief programma.

Educatief programma

Het educatieve programma biedt een unieke en onvergetelijke ervaring om leerlingen in contact te brengen met wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM-onderwijs). De leerlingen gaan deelnemen aan het educatieve programma ‘Up in the air with numbers’ dat zich richt op het gebruik van STEM in een luchtvaart-setting. Het interactieve lesprogramma werkt toe naar een missie die de leerlingen in teams zullen uitvoeren op geavanceerde vluchtsimulatoren. Het programma wordt verzorgd in het Nederlands door speciaal opgeleide docenten en instructeurs. 

Unieke ervaring

FIRST Scandinavia is een samenwerking aangegaan met The Boeing Company om het Newton Room Concept uit te breiden in Europa. De Mobile Newton Room, die onlangs gearriveerd is bij AM&TS, is een innovatieve oplossing met een verplaatsbare container die overal ter wereld in een tijdelijke Newton Room kan worden omgetoverd. 

Share this via