Aviolanda Aerospace verwelkomt gezinsfietstocht Gemeente Woensdrecht

gezinsfietstocht

Aviolanda Aerospace verwelkomt gezinsfietstocht Gemeente Woensdrecht

De 23e editie van de Gezinsfietstocht van de Gemeente Woensdrecht is een feit en daarmee een volwassen klassieker in de regio. Op zondag 24 september 2023 kunnen deelnemers op een ontspannen manier vier boeiende en afwisselende evenementen bezoeken. Zo verwelkomen wij de fietsers ook op Aviolanda Aerospace.

De organisatoren, tourclubs De Grensrijders uit Ossendrecht en De Schelderijders uit Hoogerheide, hebben een 30 kilometer lange tocht uitgezet tussen de diverse kernen van de Gemeente Woensdrecht. De routebeschrijving, die elke deelnemer op de dag zelf ontvangt, gaat langs de evenementen en bijzondere plekken.

De fietstocht vertrekt dit jaar vanuit Hoogerheide, Café-Zaal Boulevard. Waarna wij de fietsers verwelkomen op Aviolanda Aerospace. Hierbij alle daaropvolgende locaties op een rij:


– Aviolanda Aerospace, Hoogerheide
– Onze Groentekas, Hoogerheide
– De Protestantse Kerk te Ossendrecht
– De Weert Ossendrecht – Roparunteam de L’Oslopers

Bij elk evenement zijn diverse attracties en bijzondere objecten te zien. Waar van toepassing is voor passende muzikale omlijsting gezorgd wat aan een ontspannen en gezellige sfeer bijdraagt. De deelnemers krijgen op vertoon van hun deelnemerskaart (€ 3,50 per deelnemer) een gratis consumptie aangeboden bij alle evenementenlocaties.

De kaartverkoop voor deze tocht loopt van medio juli tot en met 18 september 2023 op diverse adressen in de 5 kernen van de Gemeente Woensdrecht. Medio juli volgt nadere informatie over de verkooppunten.

Noteer alvast de datum zondag 24 September 2023 in uw agenda.

Share this via