Bezoek delegatie Jamaica

Bezoek delegatie Jamaica

Op woensdag en donderdag 15 en 16 augustus hadden wij de eer om de heer Hylton (minister van Industry, Investment en Commerce van Jamaica), de heer Nugent (adviseur van de minister), de heer Chang (directeur van het Caribbean Aerospace College, CAC) en mevrouw Derby (project consultant van het CAC) uit Jamaica te ontvangen.

Zij bezochten de faciliteiten van de World Class Aviation Academy in Hoogerheide en Rijen en spraken tijdens het bezoek een groot aantal mensen van de WCAA, het RWTC, de lokale politiek en het bedrijfsleven. Onderwerp van het bezoek was de uitbreiding van de huidige samenwerking met de Jamaicaanse overheid en het Caribbean Aerospace College.

Het bezoek begon in Woensdrecht met een meeting met burgemeester Franzel en de wethouder van Economische Zaken Van der Wijst. Daarnaast waren er gesprekken met de heer Dols en De Ridder, wethouders van de gemeenten Gilze en Rijen en Tilburg, de heer Besselink, directeur Dutch Institute World Class Maintenance, de heer Van Kleef, directeur Gate 2 en met de heer Van Merrienboer, directeur Economie van de provincie Noord-Brabant.

delegatie Jamaica

Op de foto v.l.n.r.: de heer Huis in ‘t Veld, de heer Nugent, de heer Hylton, de heer Appeldoorn (BAP Aviation), mevrouw Derby en de heer Chang.

Share this via