Aviolanda ontvangt Commissaris van de Koning 

Aviolanda ontvangt Commissaris van de Koning 


Vol verwondering bezocht Ina Adema, de Commissaris van de Koning van de Provincie Noord-Brabant, gisteren de gemeente Woensdrecht. Haar komst bracht haar vele ontdekkingen, waaronder Aviolanda Aerospace, het Dutch Drone Centre Aviolanda, onderwijsinstellingen Curio en Aircraft Maintenance & Training SchoolFokker Techniek B.V. en natuurlijk de vliegbasis Woensdrecht, waar zoveel gebeurt. We zijn er trots op de Commissaris van de Koning te mogen laten zien hoeveel bedrijvigheid er op deze locatie is en welke ontwikkelingen hier momenteel spelen.

In een onderhoudshangaar van Fokker Techniek ondertekenden Fokker Services Group en de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer een samenwerkingsovereenkomst, dit in aanwezigheid van de Commissaris van de Koning en burgemeester Steven Adriaansen van de gemeente Woensdrecht. Aan het einde van het bezoek ondertekenden

Kolonel Ellen Meeuwsen-Scholten, commandant van de Vliegbasis Woensdrecht, en Sander Heijmans, directeur van Aviolanda Aerospace, een intentieverklaring om de goede samenwerking op een aantal gebieden in de toekomst nog verder te versterken.

Share this via