Eerste editie Fokker Slag om Woensdrecht levert unieke beelden op

Eerste editie Fokker Slag om Woensdrecht levert unieke beelden op

Aviolanda Aerospace meets de wielerwereld: het sportevenement levert unieke beelden op. Op zondag 3 april wordt Aviolanda Aerospace klaargestoomd voor de allereerste editie van wielerklassieker Fokker Slag om Woensdrecht. In een decor van vliegtuigen maken de wielrenners zich klaar voor de start. Als Jan Janssen het startschot geeft schieten de wielrenners tussen de hangaars en vliegtuigen het terrein af voor een 164 kilometer lange tocht over het glooiende landschap van de Brabantse Wal. De strijd is gestreden als Martijn Budding het eerst over de finish komt.

CEO Roland van Dijk van Fokker Services Group en directeur van Aviolanda Aerospace Eric Schevenhoven zijn zichtbaar trots. “Dit is een unieke kans om bewoners uit de omgeving en de wielerwereld te laten zien wat er op ons businesspark plaatsvindt”, laat Eric weten.

Dronebeelden brengen het terrein prachtig in beeld en dat levert unieke fragmenten op:

Koersverslag

Een spannende koers volgt. Meerdere renners en teams grijpen kansen om te ontsnappen aan het peloton, helaas zonder resultaat. Het is wachten om een bloedstollende eindsprint waarbij drie renners strijden om de podiumplekken. Dat gaat om Martijn Budding, Martins Pluto en Gil D’Heygere. Martijn Budding van Tour de Tietema-Unibet pakt de winst. Het team is ontzettend trots, want dit is namelijk de eerste overwinning voor de ploeg van Bas Tietema. Na twee keer tweede te zijn geworden, pakken ze in de allereerste editie van de Fokker Slag om Woensdrecht nu toch echt de winst. Chapeau!

Share this via