Kick Off Meeting Business Park Aviolanda

Kick Off Meeting Business Park Aviolanda

Op 22 september 2011 heeft de Kick Off Meeting plaatsgevonden van Business Park Aviolanda. Tijdens de lunch verzamelden circa honderd gasten zich in gebouw 53 van Fokker Elmo op het terrein. Om 13.30 uur gaf directeur Rob Sturm de Kick Off van de bijeenkomst. Hij was zeer verheugd zoveel gasten te mogen ontvangen. Vervolgens gaven Stefan van Seters (BAC) en Peter Boeijink (EKCC) een presentatie over de innovaties op het gebied van aviation waarbij de activiteiten zich concentreren op en rond het Business Park Aviolanda.

Benno Baksteen, voormalig gezagvoerder van de KLM en voorzitter van het adviescollege DEGAS, ging in op de toekomst van de luchtvaart. In opdracht van REWIN is de film ‘Take off at Business Park Aviolanda’ gemaakt. Tijdens de bijeenkomst werd de film gelanceerd en met applaus door de aanwezigen ontvangen. Alle deelnemers kregen na afloop van de bijeenkomst de DVD mee naar huis.

Na een koffiebreak ging directeur Jaap Drost nader in op de mogelijkheden van het bedrijventerrein. De her te ontwikkelen terreinen zijn per direct beschikbaar, variërend in grootte en aan te passen aan de individuele behoefte. Door de flexibiliteit en de aanwezigheid van kennis, ervaring en opleidingsmogelijkheden is Business Park Aviolanda de place to be.

De bijeenkomst werd afgesloten met een forum waarin Remco Smit (CFO Fokker Technologies), Martin Groffen (wethouder gemeente Woensdrecht), Peter Ort (directeur Logistiek centrum Woensdrecht), Bob Mulder (hoogleraar TU Delft) en directeur Jaap Drost met elkaar in discussie gingen over de toekomstvisie en ontwikkelingen in luchtvaartonderhoud. Er werd geconcludeerd dat Business Park Aviolanda alle kwaliteiten heeft om uit te groeien tot het bedrijventerrein voor aviation & aerospace en luchtvaartgebonden MRO in Nederland en uiteindelijk in de wereld.

Tegen 17.00 uur sloot Rob Sturm af en nodigden de gasten uit voor een hapje en een drankje. Geamuseerd werd nog enige tijd nagepraat over de inspirerende bijeenkomst.

kick off bpa

Share this via