Nieuwe vertegenwoordiging vanuit de Provincie

Nieuwe vertegenwoordiging vanuit de Provincie

Na het afscheid van Michel Reinders vorig jaar, is vanuit de Provincie Jop van Unnik aangeschoven bij Aviolanda Woensdrecht.  Hij stelt zich graag aan uw voor:

Ik ben Jop van Unnik (35) en sinds begin 2011 vertegenwoordig ik de Provincie Noord-Brabant in de projectgroep Aviolanda Woensdrecht. Ik woon sinds drie jaar in Roosendaal, ben getrouwd met Angela en heb twee dochters.

Bij de Provincie Noord-Brabant houd ik me vooral bezig met het aantrekken van Europees geld om verschillende projecten in Brabant mogelijk te malen en sinds kort dus ook met activiteiten voor Aviolanda Woensdrecht. De omgeving van Woensdrecht kende ik al vrij goed omdat ik vroeger aan zweefvliegen heb gedaan bij de West Brabantse Aero Club. Voordat ik bij de Provincie Noord-Brabant ben gekomen heb ik ruim tien jaar op de luchthaven Schiphol gewerkt. Eerst in verschillende projectteams om de capaciteit van de luchthaven Schiphol te vergroten, later bij de afdeling marketing om buitenlandse luchtvaartmaatschappijen naar Schiphol te halen en tot slot heb ik voor Schiphol anderhalf jaar in Brussel gewerkt om een aantal Europese dossiers te behartigen.

Het is fantastisch om nu mee te mogen werken aan het project Aviolanda Woensdrecht. Ik heb al veel enthousiaste mensen gesproken en er ligt een aantal mooie kansen om het gebied op en om de Vliegbasis Woensdrecht verder uit te bouwen tot onderhoudscentrum voor de luchtvaart. Voor de Provincie Noord-Brabant is het van groot belang dat de ontwikkelingen op economisch gebied gelijk op gaan met het verder uitbouwen van onderwijs faciliteiten én het verder versterken van de Brabantse Wal als landschap. Hier zal ik me de komende periode vooral op richten.

Share this via